-->

Chord Bima Tarore - Saktenane Aku

Chord Bima Tarore - Saktenane Aku || Kunci Gitar Bima Tarore - Saktenane Aku || Lirik Lagu Bima Tarore - Saktenane Aku
Chord Bima Tarore - Saktenane Aku
Chord Bima Tarore - Saktenane Aku
Intro : 
C F Am G..
C F Am G..
C..

    C
pupusing tresnomu
   C7      F Fm G
dadi pacobaning uripku..
      C
nganti kowe tego
   C7             F
ngilangke roso jroning atimu..
     Am G
marang aku..

      C
biyen kowe janji
   C7          F Fm G
bakal jogo roso tresnamu..
    C
aku ora ngiro
   C7        F
dadi koyo ngene rasane
      G
ngertio atiku..

Reff :
      F            Em
 saktenane atiku wes kadung tresno
      F                Am  G
 tresno sing mbok bales karo roso gelo
     F             Em   A
 ora popo kabeh bakalan tak trimo
     Dm   Em   F   G  Am
 aku lilo.. pisah karo sliramu..

Musik : 
Am..G..C..

     C
bien kowe janji
     C7        F Fm G
bakal jogo roso tresnamu..
    C
aku ora ngira
   C7        F
dadi koyo ngene rasane
      G
ngertio atiku..

Reff :
      F              Em
 saktenane atiku wes kadung tresno
      F                Am  G
 tresna sing mbok bales karo roso gelo
    F             Em   A
 orapopo kabeh bakalan tak trimo
     Dm   Em   F   G  F
 aku lilo.. pisah karo sliramu..

       F            Em
 (saktenane atiku wes kadung tresno)
       F                 Am  G
 (tresna sing mbok bales karo roso gelo)
    F              Em   A
 orapopo kabeh bakalan tak trimo
     Dm   Em   F   G  F Em
 aku lilo.. pisah karo sliramu..
     Dm        G     C
 aku lilo.. pisah karo sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel