f --> -->

Chord Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji

Chord Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji || Kunci Gitar Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji || Lirik Lagu Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji
Chord Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji
Chord Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji
Intro : 
F G Am G..
F Em Dm Bb G..
Am G C..
Dm Em Fm G..

C     G     Am
ora tau ngecewakne atiku..
F     G     C
ora tau mblenjani janji..
   Dm       G
matur nuwun kagem sedoyo
  Em        Am
roso tresno marang aku
   Dm      G     C
bakal tak jogo kabeh roso iki..

Int. 
Fm..G..

C           G      Am Gm-C
nggih kang mas aku nyobo setio..
F        G      C
mergo kowe sing tak arepi..
   Dm      G
arep sopo nggodo awakku
  Em    Am
aku ra bakal kegodo
     F        G      C
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  F     G
bakal njogo roso iki
  Em    Am
kanggo saklawase
      Bb         G
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
    F   G
 mugo-mugo kito..
     Em     Am
 angsal restuning bumi
 F       G     C
 bebarengan nganti tekaning pati..

 F    G
 mugi.. Gusti..
   Em    Am
 sageto ngijabahi
    Dm    Em
 kowe lan aku ngarungi
   Fm       G    C
 samudraning janji.. suci..

Musik : 
Dm C G..
Am Em F G..

C          G     Am  G
nggih nimas aku nyobo setio..
F        G      Am
mergo kowe sing tak arepi..
   Dm      G
arep sopo nggodo awakku
   Em    Am
aku ra bakal kegodo
    Dm     G       C
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  F      G
bakal njogo roso iki
  Em    Am
kanggo saklawase
    Bb           G
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
   F    G
 mugo-mugo kito..
     Em     Am
 angsal restuning bumi
 F        G      C
 bebarengan nganti tekaning pati..

 F    G
 mugi.. Gusti..
   Em    Am
 sageto ngijabahi
  Dm      Em
 kowe lan aku ngarungi
  Fm     G
 samudraning janji..

   F   G
 mugo-mugo kito..
     Em     Am
 angsal restuning bumi
 F      G       C
 bebarengan nganti tekaning pati..

 F     G
 mugi.. Gusti..
   Em    Am
 sageto ngijabahi
   Dm     Em
 kowe lan aku ngarungi
   Fm        G  C
 samudraning janji.. suci..

 Dm    G      C      Am
 awake dewe.. sesarengan saklawase
 Dm       G       C
 ngarungi samudraning janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel