-->

Chord Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge

Chord Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge || Kunci Gitar Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge || Lirik Lagu Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge


Judul : Tlogo Jonge
Artis  : Bagoes Mahotra
Chord Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge
Chord Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge
(Intro) 
G F C G
Em Am C D G

G                  F
 naliko srengenge wis meh mapan turu..
D                  G
 sumburat abang ono ing langit biru..
E             Am     Bm
 aku kelingan marang sliramu..
  C           D         G
sing mbiyen pernah ono neng atiku..

G               F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
 C         D       G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  G             F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C       D        G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em              Am
nanging.. amergo wong tuwo
   C        D      G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                F
aku ugo mung biso ndongake..
 C       D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em            Am
aku tansah eling kowe..
 C    D         G
nalikane neng tlogo jonge..

(Int.) 
G F C D G
Em Am C D G C

G               F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
C        D       G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

(Chorus)
  G             F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C        D        G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em              Am
nanging.. amergo wong tuwo
 C        D        G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                F
aku ugo mung biso ndongake..
 C         D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em            Am
aku tansah eling kowe..
  C    D        G
nalikane neng tlogo jonge..

  C    D      G  Em
kenangan.. naliko kae..
  C    D          G
nalikane neng tlogo jonge..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel