-->

Chord Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi

Chord Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi || Kunci Gitar Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi || Lirik Lagu Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi
Chord Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi
Chord Arya Galih feat. Dwi Dj - Ora Mung Lathi
Intro : 
Am F Dm E
Am F Dm E

        Am
gampang nggonku nresnani wanito sewu
     G            Am
nanging abot nglalekne sliramu
    Dm                     C
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
     Em              Am
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..

      Am
opo keno di ugemi ngendikamu
      G           Am
yen tresnamu suci nggo awakku
     Dm             C
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      Em              Am
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. 
Am            G   Am
ha aa a aa ha aaa..
Am..G..Am..

Reff :
            Am
 ora amung ana lathi
              G
 nanging iki soko ati..
                       Dm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   F         G       C   E
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
              G
 buktekno pangandikamu..
 Dm                F
  yen pancene kui tenan kanggo aku
       G        E     Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

Musik : 
Am F  Dm E
Am F  Dm E

             Am
gampang nggonku nresnani wanito sewu
      G            Am
nanging abot nglalekne sliramu
    Dm                     C
cah ayu sing wis ngregem jantung atiku
       G              Am
sakwutuhe tresnaku kanggo awakmu..

      Am
opo keno di ugemi ngendikamu
      G            Am
yen tresnamu suci nggo awakku
     Dm                C
yen atimu tenan tulus kanggo aku
      G          Em    Am
amung bukti kang dadi panyuwunanku..

Int. 
Am        G   Am
ha aa a aa ha aaa..
Am..G..Am..

Reff :
            Am
 ora amung ana lathi
             G
 nanging iki soko ati..
                  Dm
 pengen jogo kowe nganti tekan pati
   F                    Am
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
              G
 buktekno pangandikamu..
                  C
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       E             Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu..

            Am
 ora amung ana lathi
             G
 nanging iki soko ati..
                      Dm
 pengen njogo kowe nganti tekan pati
   F                  Am
 bocah ayu kang koyo purnomo wengi..

 Am
  aku ra butuh ucapmu
              G
 buktekno pangandikamu..
                  C
 yen pancene kui tenan kanggo aku
       E            Am
 sakutuhe tresnoku kanggo awakmu.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel