-->

Chord Arya Galih - Datan Nyana

Chord Arya Galih - Datan Nyana || Kunci Gitar Arya Galih - Datan Nyana || Lirik Lagu Arya Galih - Datan Nyana


Judul : Datan Nyana
Artis  : Arya Galih
Chord Arya Galih - Datan Nyana
Chord Arya Galih - Datan Nyana
(Intro) 
C  G  Dm  Am
C  G  F G C  G

 C                   Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F            G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
C#m  Dm              Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
Em   F                   E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
    F                  G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
G      F              E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
    Am      G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm               Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
      Am             G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
     Dm          E       Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..

(Int.) 
C  G  F G C  G

 C                     Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F             G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
C#m  Dm                  Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
Em   F                    E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
      F                  G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
G      F               E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
   Am        G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm                Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
      Am              G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
      Dm          E      Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel