f --> -->

Chord Arlida Putri - Kembang Ati

Chord Arlida Putri - Kembang Ati || Kunci Gitar Arlida Putri - Kembang Ati || Lirik Lagu Arlida Putri - Kembang Ati
Chord Arlida Putri - Kembang Ati
Chord Arlida Putri - Kembang Ati
Reff :
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C            G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C              G       Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

Int. 
Am..F..C..G..
Am..F..C..G..

Am        F
tresnoku amung sliramu
C          G
sing tansah madangi ati
Am        F
sworomu gawe kangenku
C               G
kangen sing ning njero dodoku

    F         C
tresno iki tulus ning ati
 F            G
ora bakal sampe tak cidrani

Reff :
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C            G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C              G       Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

Musik : 
Am..F..C..G..
Am..F..C..G..

Am        F
tresnoku amung sliramu
C         G
sing tansa madangi ati
Am      F
sworomu gawe kangenku
C              G
kangen sing ning njero dodoku..

    F        C
tresno iki tulus ning ati
 F            G
ora bakal sampe tak cidrani..

Reff :
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C           G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C              G      Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C            G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C              G       Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel