f --> -->

Chord Anggun Pramudita - Sun Tulis

Chord Anggun Pramudita - Sun Tulis || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Sun Tulis || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Sun Tulis
Chord Anggun Pramudita - Sun Tulis
Chord Anggun Pramudita - Sun Tulis
(Intro) 
Am F Dm Am
C Dm Bm E Am

Am       F
sun tulis aran riko..
Dm            Am
ring.. njero lubuk ati iki..
C           Dm
mergo wis sun temokno..
    E        Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am             F
sing gampang.. sun duweni riko
   G           Am
mergo sadar.. isun wong sing ono
      C               Dm
mung ono.. roso welas ring ati iki..
  E         Am
riko.. biso sun duweni..

(Intro) 
Am Dm G C
F Dm E..

(Chorus)
         Am            Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
      G
hang sun simpen
                 C  E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am              Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
       G
hang sung sayang
               E
sing ono maning mung riko..

(Int.) 
F G Am..

Am      F
sun tulis aran riko..
Dm           Am
ring.. njero lubuk ati iki..
C          Dm
mergo wis sun temokno..
       E     Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am             F
sing gampang.. sun duweni riko
   G          Am
mergo sadar.. isun wong sing ono
      C              Dm
mung ono.. roso welas ring ati iki..
  E          Am
riko.. biso sun duweni..

(Intro) 
Am Dm G C
F Dm E..

(Chorus)
         Am           Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
     G
hang sun simpen
                 C    E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am               Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
       G
hang sung sayang
                  E
sing ono maning mung riko..

         Am           Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
       G
hang sun simpen
                  C   E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am               Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
         G
hang sung sayang
                 E  F G Am
sing ono maning mung riko..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel