f --> -->

Chord Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin

Chord Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin
Chord Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin
Chord Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin
Intro : 
C G Am Em
F C G C

C        G
 ku sadari, awakku iki..
 Am        Em
ora pantes nggo.. kowe..
F         C
 koyo langit lan bumi
G         C
 ra bakal dadi siji..

C             G
 yen koyo ngene, dadi dalane
   Am      Em
ku ikhlas nglilakane..
F           C
 kowe nyanding wong liyo
G         C
 mugo mugo we bahagia..

Reff :
 C          G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am        Em  F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G       C   G
 kowe mblenjanji janji..

 C                G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am             Em   F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G       C  G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C      C
    jelas ra mungkin..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G C

C          G
 sing jaluk kowe jo nganti
    Am       Em
mengharapkanku kembali
F      C
 lorone ati iki..
G           C
 wes ono sing nambani..

Reff :
 C          G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am         Em  F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G        C  G
 kowe mblenjanji janji..

 C                G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am            Em   F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G      C   G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C       C
    jelas ra mungkin..

 C           G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am         Em  F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G        C  G
 kowe mblenjanji janji..

 C                G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am             Em    F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G        C G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C       C
    jelas ra mungkin..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel