-->

Chord Anggun Pramudita - Cerito Tresno

Chord Anggun Pramudita - Cerito Tresno || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Cerito Tresno || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Cerito Tresno
Chord Anggun Pramudita - Cerito Tresno
Chord Anggun Pramudita - Cerito Tresno
Intro : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G

  C    G      Am  Em
wes setahun anggenku pacaran
  F        Em     Dm
karo kowe sing tak sayang sayang
 Em                 Am
amergo kahanan nglakoni cinta terlarang
      Dm        G
kowe ro aku urip bebarengan..

  C    G       Am Em
saikine wes dadi cerito
  F    Em      Dm
kowe arep dirabi wong liyo
 Em                Am
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
       Dm             G
kudu tak terimo masio atiku loro..

Reff :
       C            G
 yo mung kowe seng tak tresnani
       Am     Em
 mung kowe ono njero ati
      F        C
 sliramu sing tak enteni
      Dm     G
 nganti tumekane pati..

      C       G
 cintaku tulus kepadamu
     Am      Em
 sayangku hanya dirimu
     Dm       Am
 aku akan setia menunggu
       G       C
 sampai ke ujung waktuku..

C              G
 sak tenane atiku ra bakal lilo
Am               Em
 nek kowe dijodohno karo wong liyo
F              C
 senajan awakku iki wes kadung tresno
Dm               G
 masio jare ra direstui wong tuwo..

C             G
 bener aku iki anak'e wong kere
Am                    Em
 sing tak duwe mung tresno opo anane
F                 C
 tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
Dm               G
 selawase cintaku mung kanggo kowe sayang..

Musik : 
C
C G Am Em
F C Dm G

  C     G    Am Em
saikine wes dadi cerito
  F     Em     Dm
kowe arep dirabi wong liyo
 Em                 Am
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
       Dm              G
kudu tak terimo masio atiku loro.. howohoo..

Reff :
        C            G
 yo mung kowe seng tak tresnani
       Am      Em
 mung kowe ono njero ati
      F        C
 sliramu sing tak enteni
       Dm     G
 nganti tumekane pati..

       C       G
 cintaku tulus kepadamu
       Am      Em
 sayangku hanya dirimu
      Dm      Am
 aku akan setia menunggu
       G       C
 sampai ke ujung waktuku..

         C           G
 yo mung kowe seng tak tresnani
      Am       Em
 mung kowe ono njero ati
      F        C
 sliramu sing tak enteni
      Dm     G
 nganti tumekane pati..

      C       G
 cintaku tulus kepadamu
     Am      Em
 sayangku hanya dirimu
     Dm      Am
 aku akan setia menunggu
        G      C
 sampai ke ujung waktuku..

C                G
 sak tenane atiku ra bakal lilo
Am               Em
 nek kowe dijodohno karo wong liyo
F               C
 senajan awakku iki wes kadung tresno
Dm               G
 masio jare ra direstui wong tuwo..

C              G
 bener aku iki anak'e wong kere
Am                   Em
 sing tak duwe mung tresno opo anane
F                  C
 tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
Dm             G             C
 selawase cintaku mung kanggo kowe sayang..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel