f --> -->

Chord Agnesa Yosita - Pernah Sayang

Chord Agnesa Yosita - Pernah Sayang || Kunci Gitar Agnesa Yosita - Pernah Sayang || Lirik Lagu Agnesa Yosita - Pernah Sayang
Chord Agnesa Yosita - Pernah Sayang
Chord Agnesa Yosita - Pernah Sayang
Intro : 
C G Am G F..Fm..

C        Dm
wes ra koyo biasane
F        C
 saiki meneng wae
C         Dm
 opo ra eling biyene
  F        G         C
saben dino ngancani aku ning kene..

C             Dm
ning ngendi janjimu wingi
F             C
 sing ra bakal ninggal aku
C          Dm
 opo wes ra duwe ati
F         G     C
lungamu mung ninggali tatu..

Reff :
        Am          Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F              G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am          Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             F     Fm   G   C G
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

C             Dm
ning ngendi janjimu wingi
F              C
 sing ra bakal ninggal aku
C           Dm
 opo wes ra duwe ati
F         G     C
lungamu mung ninggali tatu..

Reff :
        Am          Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F             G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am         Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
           F     Fm    G  C G/B
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

Musik : 
Am..Em..F..C..G/B
Am..Em..F..Fm..G..C..

  Am            Em         
sayang aku jane ra ngapusi
     F         C Bm
sliramu saiki iseh ning ati
  Am           Em
jujur aku iseh nduwe roso
  F
separuh tresnaku,
     G      G-Am-Bm-Em
iseh kanggo wong liyo..

Reff :
G-G#m  Am           Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
       F                G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am           Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
         F      Fm    G   C
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

        Am          Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F              G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am          Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
           F     Fm    G   C
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close